Sky Italia: Милан започна преговори за Тевес


Н. Гавазов

Представители на Манчестър Сити ще се срещнат с агента на Карлос Тевес, за да обсъдят възможен трансфер на нападателя през януари, съобщава новината Sky Italia. Според информацията, която се появи в късния следобед на днешния ден, се предполага, че „росонерите" стартират преговори с Киа Джурабчиан, след като кариерата на аржентинския национал в Манчестър Сити е под съмнение, заради конфликта му с Роберто Манчини.

Италианският шампион търси нов нападател, който да може да замести Антонио Касано, след като италианецът претърпя сърдечна операция по-рано този месец.

Подписването с Тевес ще бъде проблематично за миланския гранд, допълва още Sky Italia. Най-вероятно „росонерите" ще се опитат да си осигурят неговите услуги със сделка под наем, която от своя страна едва ли ще бъде приета от англичаните, които предпочитат да продадат аржентинеца и така да се отърват окончателно от него.

Тогава вариантът Милан да заплати 30 милиона евро за 27-годишният футболист изглежда малко вероятен, защото италианците в момента не могат да си позволят да похарчат толкова пари за един играч.

 

166