Милнър: Отиваме на Анфийлд за победа


Н. Гавазов

Полузащитникът на Манчестър Сити Джеймс Милнър смята, че гостуването на Ливърпул в рамките на наближаващия кръг от Висшата лига на Англия ще бъде отлична възможност за неговия отбор да се реабилитира за неуспеха в Шампионската лига във вторник вечер. Губейки с 1:2 мача си с Наполи на „Сан Паоло", „гражданите" значително влошиха положението си и сега зависят не само от това да победят лидера в групата, но и от евентуално грешна стъпка на Наполи среще Виляреал.

В неделя на Сити предстои да се върне към своите вътрешни работи, когато ще излезе срещу Ливърпул на „Анфийлд". Милнър е уверен, че неговият отбор ще успее да намери достоен отговор на лошото си представяне в Шампионската лига.

„Имаме силна група играчи, включително и в психологически план. Продължаваме да вярваме в себе си. Разстроени сме от загубата, но това е част от футбола. Трябва да се справим с трудностите, да гледаме напред и да се учим от своите грешки. Такива неща правят отбора по-силен. Трябва да вярваме, че не само можем да се реабилитираме, но също така да извлечем нужните поуки за себе си. Нужно е да се изправим и в неделя да излезем на „Анфийлд" и да победим", заяви Милнър за Sky Sports.

 

91