Тотнъм: Ние не продаваме играчите си


Н. Гавазов

Асистентът на Хари Реднап - Джо Джордан заяви, че позицията на Тотнъм е да запазва своите играчи, а не да ги продава. „Шпорите" се готвят за битка, която да задържи звездата на тима Гарет Бейл на „Уайт Харт Лейн", след като Барселона изрази своя интерес към уелския национал. Въпреки че шампионите на Испания по-късно признаха, че не биха платили 35 милиона евро за 22-годишното крило, появилите се спекулации в пресата могат да поставят началото на една война за подписа на Бейл.

Изминалото лято пък мина под знака на сагата с Модрич, който бе упорито преследван от градския съперник Челси, но Тотнъм отклони всички предложения на „сините" за трансфер на хърватския национал, включително и последното предложение от 40 милиона паунда.

„Позицията ни относно Модрич е, че ние не желаем да го продаваме и това го показахме ясно. Вярвам, че може да задържим и Бейл. Страхотно е, когато най-добрият отбор говори за твой играч. Не виждам къде е проблема. Да спомена цифри? Аз няма да го направя. Ние вече показахме, че искаме да задържим играчите си и това е нашата позиция", заяви Джордан за Sky Sports.

 

129