Профсъюзът на футболистите: Ситуацията с Тевес става все по-лоша


Н. Гавазов

Президентът на Асоциацията на професионалните футболисти Гордън Тейлър смята, че помирението между Карлос Тевес и Манчестър Сити с всеки изминат ден става все „по-невъзможно". Както е известно, клубът поиска от нападателя да се завърне вчера на Острова, но Карлос предпочете да остане в Южна Америка. И докато все още има някакъв диалог между представителите на 27-годишният футболист и шефовете на Сити, Тейлър смята, че колкото по-дълго Тевес пребивава в Аржентина, толкова по-лошо става положението.

„Това е още една седмица на проблеми. Ситуацията продължава да не се променя и колкото повече време минава, толкова по-зле", цитира АР думите на Тейлър.

Както стана ясно вчера, през уикенда са се водили дискусии между двете страни, като на „Етихад Стейдиъм" очакват нападателя, за да започнат дисциплинарно производство срещу него. Предполага се, че ако все пак аржентинецът не се появи през настоящата седмица, то клубното ръководство ще заведе дело срещу него, което ще струва на Карлос милиони паунда загуби.

92