Вилаш-Боаш: Спечелването на титлата си остава наша отговорност


Н. Гавазов

Андре Вилаш-Боаш е уверен, че Роман Абрамович остава зад неговия проект в Челси, въпреки че докато португалецът се опитваше да предотврати спада в представянето на отбора, сякаш попадна в плен на нова криза, силно напомняща миналогодишната. Специалистът и руският милиардер са имали среща и са разговаряли на фона на случващото се в последните десет дни.

Последиците е от обвиненията към Джон Тери в расизъм бяха усложнени от лошите резултати - една победа в четири мача доведе до там, че Челси в момента изостава от лидера във Висшата лига на Англия Манчестър Сити на девет точки, а все още не е сигурно класирането на лондончани за плейофите в Шампионската лига.

„Когато нещата не вървят по план, ние не можем да бъдем щастливи от това, което се случва. Последните резултати удрят по нашата увереност, но добрият дух е в повече от отрицателният импулс. Искаме да започнем да печелим възможно най-скоро и искаме да избегнем миналогодишния лош период. Споменът все още тежи на играчите и никой не иска това да се повтори. Ние не сме избягали от отговорността за титлата и продължаваме да се борим за нея", цитира Sky Sports думите на Вилаш-Боаш.

 

94