Керъл: Смятам, че заслужих титулярното си място в Ливърпул


Н. Гавазов

Нападателят на Ливърпул Анди Керъл разказа за взаимодействието си с Луис Суарес и изрази надежда, че той ще продължи да се появява по-често на терена. Както е известно, бившият футболист на Нюкасъл, който пристигна на „Анфийлд" през януари и бе измъчван от травма, през настоящия сезон започна като титуляр само в шест от мачовете на „мърсисайдци".

„Страхотно е да имаш за партньор човек като Суарес. Това е велик футболист, който винаги се раздава за доброто на отбора си. Умее да вкарва голове и създава положения за другите играчи. С него се разбирам прекрасно и се надявам това да продължава и в бъдеще", споделя Керъл за Sky Sports.

„Признавам си, че ми е неприятно да седя на резервната скамейка. Работих много, за да си върна титулярното място и смятам, че го заслужавам. Миналата седмица играх много добре, а тази дори отбелязах гол, което означава, че прогресирам. Искам обаче още да подобря формата и за това влагам много усилия в тренировките. Трябва да продължават да ме пускат в стартовия състав и тогава ще имам повече възможност да се докажа. Седенето на пейката угнетява и когато влезеш в игра не можеш да покажеш на какво си способен", допълва нападателя.

 

95