Рууни отпразнува рождения си ден с играчи на Сити


Н. Гавазов

Вчерашната загуба на Манчестър Юнайтед от Манчестър Сити с 1:6 изглежда не е разколебала Уейн Рууни да отпразнува подобаващо 26-я си рожден ден веднага след злополучния за шампионите мач. Както е известно, в двубой от деветия кръг на Висшата лига на Англия, „червените дяволи" бяха разбити от своя градски съперник с 1:6 на „Олд Трафорд" и в момента изостават на пет точки от лидера в класирането.

Въпреки унижението по-рано, папараци уловиха как Рууни празнува в любимия си китайскиресторант в центъра на Манчестър, а шокът бил още по-голям, когато сред гостите са забелязани две от звездите на Сити - Гарет Бари и Джо Харт.

В навечерието на вчерашното дерби съпругата на Рууни - Колийн, която прекара миналата седмица на почивка в Дубай беше написала на страницата си в Twitter: „Пожелавам успех на Уейн в мача и да вкара гол за рождения си ден".

Рууни не само не вкара гол, но бе и един от най-слабите играчи на терена, но очевидно това не попречи на Колийн да пристигне на събитието облечена в шармантна червена рокля ушита специално за нея от дизайнерите Филип Армстронг и Тони Бърк. Госпожа Рууни е била във видимо отлично настроение, докато нападателят е бил мрачен в началото, но след това се е отпуснал и веселил подобаващо.

 

106