Реднап: Бих взел Тевес още утре


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап призна, че няма да се поколебае да подпише незабавно с нападателя на Манчестър Сити Карлос Тевес, съобщава Sky Sports. Както е известно, аржентинският национал искаше да напусне Манчестър през лятото, позовавайки се на семейни причини, а в момента е отстранен от отбора, заради разследване на клуба свързано с евентуалния му отказ да влезе като резерва в мача от Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен.

Това предполага, че нападателя е малко вероятно скоро да намери място в титулярния състав на „гражданите" и Хари Реднап призна, че няма да се поколебае да вземе под наем Тевес.

„Ако имам възможност, веднага бих го взел. Кой не би го направил? Ако Манчестър Сити искат да ми го дадат под наем, аз ще го взема още утре. Това е играч от световна класа и не може да отречете, че прави големи неща, когато играе. Не знам какво прави извън терена, но да ви призная, мен ме интересува единствено играта ми. Той е играч от световна класа, а те в момента са малко", заяви Реднап.

 

155