Суарес: Искаме титла, можем да бием всички


Н. Гавазов

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес смята, че той и съотборниците му са доказали на мениджъра Кени Далглиш, че са готови да се преборят за титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, след пристигането си на „Анфийлд" уругваецът се превърна в един от лидерите на тима и със своята борбеност и раздаване на терена въплъщава духа на отбора в стремежа му да побеждава.

Нападателят смята, че в тима воден от Далглиш всички детайли за сглобени и Ливърпул е в състояние да се пребори за титлата.

„Ние със сигурност сме в състояние да победим всеки един отбор. Отборът е в добра форма и се чувстват много уверени, имаме много добър мениджър и се вижда, че имаме амбицията да вдигнем трофея. Но сега нашата цел е да играем среща за среща и да победим в следващите си няколко мача", заяви Суарес в ефира на клубната телевизия на Ливърпул.

„Щастлив съм как отборът ни играе и как се включиха в него новодошлите. Всички сме единни, а на терена равни - нито един футболист не е по-голям от останалите. Равенството миналата седмица срещу Юнайтед е обещаващо, защото по този начин сме в състояние да играем и през останалата част на сезона", допълва нападателят, който бе избран за „Играч на месец септември в Премиършип".

 

86