Нани: Сити е добър отбор, но ние играем на Олд Трафорд


Н. Гавазов

Крилото на Манчестър Юнайтед Нани се надява неговият отбор да продължи невероятното си представяне на „Олд Трафорд" и срещу Манчестър Сити когато двата тима ще се изправят един срещу друг в неделя, в среща от деветия кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, „червените дяволи" загубиха само две точки в последните си 25 домакински мача и това стана при равенството 2:2 с УБА през миналия сезон. Това е едно невероятно постижение, като последната загуба на хората на Сър Алекс датира от април 2010 година.

„Сити има фантастичен отбор в момента и с фантастични играчи в него. Те играят много добре и ще бъде трудно срещу тях. Но ние не трябва да забравяме, че когато играем у дома си, много е трудно да бъдем победени. Ето защо ние сме толкова уверени за предстоящия двубой. С рекорд като нашия няма начин да не бъдем уверени, когато излизаме на „Олд Трафорд"", цитира Sky Sports думите на Нани.

„Има и други отбори, които се представят силно. Вземете например Челси - те също се представят страхотно. За това смятам, че е рано все още да говорим, че титлата ще бъде спечелена от Манчестър Юнайтед или Манчестър Сити", допълва португалецът.

 

107