Гигс иска нов договор с Юнайтед


Н. Гавазов

Ветеранът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че планира да започне разговори с клуба за нов едногодишен договор. Както е известно, 37-годишният футболист е изиграл за Манчестър Юнайтед много повече срещи, отколкото всеки друг играч и спечели 12 титли на Висшата лига, четири Купи на Англия, три Купи на Лигата и два пъти е победител в Шампионската лига по време на бляскавата си 21-годишна кариера на „Олд Трафорд".

През настоящия сезон уелсецът не показа признаци на забавяне и вече вкара два гола в осем мача. През последните години крилото подписа редица договор за по една година и с последният си контракт, който изтича през юни, Гигс призна, че няма търпение да продължи кариерата си за още една година.

„След Коледа аз ще се срещна със Сър Алекс и ние ще разговаряме за подновяването на договора ми. Имам чудесна връзка с него. Той е изключителен човек. Вече разговарях с него няколко минути за удължаване на сегашния ми контракт. Искам да играя отново", цитира calciomercato.com. думите на Гигс.

 

78