Тевес отказа да се помири с Манчини


Н. Гавазов

Британската преса предостави на обществеността нови подробности за историята около скандалния нападател на Манчестър Сити Карлос Тевес, разузнавайки достатъчно любопитни подробности за състоялата се в четвъртък вечер среща между аржентинския футболист и наставника на тима Роберто Манчини. Италианският специалист, който по-рано заяви, че кариерата на Тевес в Сити е приключила, изненадващо за всички е направил опит да се помири с играча и снощи го е поканил в своя дом в Чешир на лична среща, която според пресата е завършила без резултат.

Както стана известно, Манчини е позвънил на Тевес в сряда, докато той пътуваше към Манчестър и въпреки обясненията на аржентинеца, че ще пристигне от Лондон късно вечер, мениджърът настоял за среща и тя се е състояла около 1 часа местно време в четвъртък.

В хода на беседата Роберто поискал от Карлос да поднесе своите извинения – публични и лични, обещавайки му, че това няма да прекрати дисциплинарното производство към него, но ще бъде разрешено на играча да тренира с първия отбор и евентуално да се завърне на терена.

Уверен в своята невинност обаче, Тевес отказал да направи компромис със себе си и ако някой трябва да се извини, това ще бъде Манчини. С това всъщност срещата и приключила.

В четвъртък Тевес пристигна в базата в Карингтън и след като основната група завърши своите занимания, той пристъпи към индивидуални занимания под наблюдението на треньора по фитнес. Както се очаква, в резултат на дисциплинарното разследване, клубът ще глоби Тевес в размер на шестседмични заплати, което като сума е 1,5 милиона паунда.

101