Аурелио: Ще се постараем да победим Юнайтед!


Н. Гавазов

Стивън Джерард не е единственият футболист, който се надява да излезе на терена от първите минути в съботния мач на Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед, който е част от осмия кръг на Висшата лига на Англия. Място в стартовия състав се надява да получи и възстановяващия се от контузия Фабио Аурелио. Както е известно, бразилецът проведе ускорен курс на рехабилитация и смята, че заедно със своя капитан може да се появи на „Анфийлд" и да защитава цветовете на мърсисайдци срещу своя исторически съперник - отбора воден от Сър Алекс.

„Няма никакво съмнение, че аз съм щастлив, че се завърнах в с троя. И всички ние се радваме много за Стиви, който най-накрая успя да се справи с тежкия проблем. Той е капитан на отбора и забележителен футболист, който дава постоянно своя принос в играта на Ливърпул. Ние сега имаме невероятно настроение за игра и се подгряхме с победа в мърсисайдското дерби на „Гудисън Парк", заяви Аурелио на страниците на официалния сайт на Ливърпул.

„Всички очакват много от тази среща, а ние се готвим за него на сто процента. Лошото е, че мачът идва веднага след международната пауза и не успяхме да тренираме пълноценно. Но бъдещият ни съперник също е заложник в тази ситуация. Знаем неговата сила и ще е трудно да ги победим. Но ние ще се постараем да го направим!", допълва бразилецът.

 

99