Арсенал готви предложение за Хълк


Н. Гавазов

Агентът на Хълк Теодоро Фонсека съобщи, че интересът на чуждестранните клубове към неговия клиент расте в геометрична прогресия, но също така предупреди евентуалните кандидати за подписа на нападателя на Порто, че ще им се наложи да заплатят не по-малко от 100 милиона евро, т.е. сумата, която е записана в клаузата за освобождаване на бразилеца.

Както е известно, в началото на седмицата португалската преса излезе с информацията, че лондонския Арсенал е готов да предложи 23 милиона паунда за Хълк, но Фонсека заяви, че такова предложение изобщо няма да бъде мпогледнато.

„С всяка измината година все по-големи и по-големи клубове проявяват интерес към Хълк, включително и такива от Висшата лига на Англия. Слуховете за Арсенал дали са верни? За първи път чувам сега да има такова нещо, още повече, че през лятото ние осъществихме контакт, но не се стигна до нищо сериозно. Вече разговарях с представители на Порто и те потвърдиха, че нямат намерение да се разделят с Хълк за по-малко от 100 милиона евро. Тази сума от 23 милиона изобщо няма да бъде разглеждана", цитира A Bola думите на Фонсека.

 

102