Агентът: Тевес не е отказвал да играе срещу Байерн


Н. Гавазов

Карлос Тевес не е отказвал да играе срещу Байерн Мюнхен, съобщи агентът му Киа Джорабчиан. Както е известно, в среща от груповата фаза на Шампионската лига аржентинският национал не изпълни нареждането на мениджъра си Роберто Манчини да влезе и замени Един Джеко, което доведе до отстраняване на нападателя от отбора, срещу който тече разследване от страна на клуба, заради поведението му на „Алианц-Арена". Според Джорабчиан, преводачът на Тевес е виновен за скандала, превеждайки грешно интервю на Тевес в Мюнхен. След това импресариото обвини и мениджъра на Сити Роберто Манчини за това, че не е успял да овладее ситуацията.

„Не мога да предвидя какво иска да направи Карлос. Но мисля, че той е получил вече присъдата си преди да бъде гледано делото. Сити се намира в трудна позиция, Карлос също", сподели Джорабчиан за Fox Sports.

„Но когато разследването на случая завърши, двете страни ще трябва да седнат и да разговарят. Големият проблем, който се случи в Мюнхен е една голяма грешка, както се видя и на камерите. Имаше голям скандал между Един Джеко и Манчини. Можете да го видите на камерите, след това виждате един от треньорите да говори с Тевес, но не виждаме Манчини и Тевес да разговарят. След това Карлос става и пак си сяда. Това виждаме от видеото. Но ние видяхме това през цялото лято. Фабрегас, Модрич, Насри, списъкът продължава. През лятото играчи подаваха молби за трансфери, отказваха да пътуват и да играят. Мисля, че проблемът е генерален и много по-сериозен", допълва агентът на Тевес.

 

167