Даунинг: Ще направим живота на Юнайтед кошмарен


Н. Гавазов

Новото попълнение на Ливърпул Стюърт Даунинг се закани на рекордьора по титли в Англия Манчестър Юнайтед и обеща, че той и съотборниците му са готови да направят предстоящия мач между двата тима кошмарен за „червените дяволи". Според бившият халф на Астън Вила, мърсисайдци притежават качества, благодарение на които могат да победят всеки един от големите отбори, стига напдателите да успеят да реализират головите положения, които създават.

"Ние създаваме много голови положения в мачовете си и смятам, че в най-скоро време, когато реализираме голяма част от тях, ще постигнем голяма победа над някой от така грандовете, които се борят титлата. Срещу Уулвс смачкахме противника и създадохме много голови положения, но в крайна сметка бяхме принудени да треперим до края за победата. Това нещо трябва да го избегнем. Важното обаче е, че феновете се радват от начина по който ние се опитваме да играем, а това ни радва и мотивира да даваме винаги най-доброто от нас и да играем по най-добрия възможен начин, защото нашите запалянковци го заслужават", цитира Mirror думите на Даунинг.

"Срещу Юнайтед искам да вкарам гол и да ги победим. Със сигурност ще им направим живота кошмарен", допълва полузащитникът.

 

81