Адебайор потърси помирение с феновете на Арсенал


Н. Гавазов

Нападателят на Тотнъм Емануел Адебайор в навечерието на срещата от седмия кръг на Висшата лига на Англия с Арсенал се върна назад във времето и поднесе своите извинения към феновете на „артилеристите" за своето предизвикателно поведение в срещата между Манчестър Сити и Арсенал, когато вкарвайки гол във вратата на лондончани отпразнува попадението си пред агитката на бившия си отбор. Сега той призна, че ако отново успее да порази целта, подобно нещо повече няма да се случи.

„Това, което стана преди две години беше случайно. Аз искам да се извиня на всички привърженици на Арсенал. Понякога е много трудно да бъдат контролирани емоциите, в края на краищата, всички сме хора. Аз съжалявам за това, което направих и искам наистина да поднеса извиненията си по този повод, макар че знам - това няма да промени нищо. Но за мен историята е закрита", цитира talkSport думите на Адебайор.

„Очаквам с нетърпение мача с Арсенал в неделя, но повярвайте ми, ако имам шанс да вкарам гол, аз ще се възползвам от него, но никога няма да си позволя да направя това, което направих тогава. Важното е срещата да се получи фантастична за зрителите. Отново се появи възможност пред мен да играя срещу Арсенал - клубът, който ми даде шанс да бъда това, което съм сега. Аз се отнасям наистина с огромно уважение към Арсенал", допълва нападателят.

 

315