Торес благодари на феновете за подкрепата


Н. Гавазов

Фернандо Торес благодари на феновете на Челси за подкрепата от тяхна страна, съобщава Sky Sports. Както е известно, в събота испанският национал се превърна едновременно в герой и злодей по време на мача от шестия кръг на Висшата лига на Англия срещу Суонзи, в който нападателят отбеляза първия гол, но десет минути по-късно бе изгонен за остро влизане в противников състезател.

„Очевидно е, че когато правиш нещо по страхотен начин, когато вкарваш голове и изпълненията ти са добри е много лесно за феновете ти да те обичат и подкрепят. Но през първите си шест месеца в Челси, които ми бяха много, много трудни, аз винаги имах тази подкрепа. От първия ден до сега, всеки път когато разговарях с тях на улицата, на кафе или където и да е другаде, усещах обичта на привържениците, което ме караше да се опитвам да започна да вкарвам за тях", заяви Торес за телевизионния канал на клуба.

„Никога не съм се опитвал да направя нещо лошо на друг играч. В събота се опитах да отнема топката, но закъснях и го ритнах малко. Съжалявам и наистина съм разочарован от случилото се. Това е първият път когато получавам картон във Висшата лига и се надявам да е последния. Наистина бе разочароващо за мен, защото оставих отбора си с десет човека", допълва нападателят.

 

95