Тотнъм смята да увеличи двойно заплатата на Модрич


Н. Гавазов

Тотнъм ще започне преговори следващата седмица с Лука Модрич по условията на новия договор с полузащитника, съобщи новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Според информацията, президентът на „шпорите" Даниел Леви е решил да седне на масата за преговорите с хърватския национал, като целта е да бъде почти удвоена сегашната заплата на играча, която е 45 000 паунда на седмица и той да получава по 80 000 паунда седмично, което ще направи Модрич най-скъпо заплатения футболист на Тотнъм.

Както е известно, през лятото Челси направи многократни опити да подпише с полузащитника, но Леви отклони всички предложения на „аристократите", включително и последното, което беше в размер на 40 милиона паунда. Модрич пък разгневи феновете, когато заяви, че иска да напусне в посока „Стамфорд Бридж", където според медиите на Острова, му е била предложена заплата от 130 000 паунда седмично.

Очевидно, че опасенията на Тотнъм относно случилото се през лятото са сериозни и в клуба смятат да се подсигурят за евентуални бъдещи опити за привличане на Модрич.

 

221