Грейсън: Няма нищо по-сладко от това да победиш Манчестър Юнайтед


Н. Гавазов

В навечерието на днешния двубой от третия кръг за Купата на Лигата между двата исторически съперника Лийдс Юнайтед и Манчестър Юнайтед, наставникът на йоркширския клуб Саймън Грейсън призна, че евентуална победа над именития съперник тази вечер ще му донесе огромно удовлетворение. Специалистът обаче добави, че е готов да замени успеха с евентуалното класиране на тима във Висшаата лига на Англия.

Както е известно, тази вечер воденият от Сър Алекс отбор ще гостува на „Елън Роус" за първи път от осем години и в паметта на всички фенове все още е свежа сензационната победа на Лийдс на „Олд Трафорд" през януари 2010 година в турнира за Купата на Англия. Според Грейсън, отборът му е готов да повтори своя подвиг.

„За мен, както и за всички в клуба основната цел е да се завърнем във Висшата лига, което ще ни позволи да играем срещу Манчестър Юнайтед редовно. Това е нашата главна цел и аз съм готов да пожертвам победата тази вечер заради класирането си в елита. Лийдс не играе в Премиършип вече седем години и ние искаме да се завърнем колкото е възможно по-скоро. Такъв клуб като нашия заслужава това, както и нашите фантастични фенове. Но също така знаете, че съперничеството между Лийдс и Юнайтед продължава много години и няма нищо по-сладко от това, да победиш своя съперник, а когато това се случи на „Олд Трафорд" както миналата зима - това е фантастично", цитира Sky Sports думите на Грейсън.

 

89