Агуеро: Един ден ще бъда по-добър от Меси


Н. Гавазов

Аржентинският нападател на Манчестър Сити Серхио Агуеро е уверен, че сегашния му отбор е напълно готов за да постигне големи успехи, а лично той притежава достатъчно талант, за да изпревари Лионел Меси и да стане най-добрия играч в света. Както е известно, Агуеро се присъедини към Манчестър Сити през лятото, след като арабските собственици не пожалиха 36 милиона паунда, за да закупят правата му от Атлетико Мадрид.

Тази вече Серхио ще води атаката на Манчестър Сити в Шампионска лига и от това, какво ще направи той, зависи в голяма степен съдбата на битката с италианския Наполи.

„Пристигнах в Сити не само да побеждавам в турнирите. Тук аз се надявам да прогресирам като футболист. Вярвам, че един ден аз ще мога да изпреваря Меси", заяви Агуеро преди срещата тази вечер с Наполи.

„Всички сме наясно, че леки съперници няма и така ще бъде тази вечер. Особено срещу отбор от Италия, където всички са наясно как да се защитават. Надявам се обаче да имам много късмет и да реализирам положенията, които ще се открият пред мен", допълва нападателят.

 

165