Смолинг: Искам да завърша кариерата си в Юнайтед


Н. Гавазов

Крис Смолинг заяви намерението си да остане до края на кариерата си в Манчестър Юнайтед. Защитникът се радваше на своя първи сезон на „Олд Трафорд" след пристигането си от Фулъм и изигра значителна роля в спечелването на рекордната 19-та титла за „червените дяволи". Настоящият сезон се очертава да бъде още по-добър, макар и бранителят да бе преместен на десния фланг на отбраната на Юнайтед, където също се справя блестящо.

В резултат на добрите си изяви, 21-годишният играч бе повикан в състава на Фабио Капело за последните две квалификации за Евро 2012 и по всичко личи, че с добрите си изяви успя да циментира мястото си в „Трите лъва".

„Аз не искам да гледам твърде напред във времето, но се надявам, че наистина мога да завърша кариерата си тук. Искам да участвам в повече мачове и да постигна много, защото наистина чувствам, че съм част от този велик клуб. Радвам се на всяка минута прекарана на терена. Мениджърът ми има пълно доверие и аз искам да му се отплатя за това", заяви Смолинг в интервю за Inside United.

 

153