Еванс се опасява от раздяла с Юнайтед


Н. Гавазов

Централният защитник на Манчестър Юнайтед Джони Еванс призна, че през настоящия сезон има нужда да подобри играта си, ако иска да остане на „Олд Трафорд". Както е известно, през миналата година националът на Северна Ирландия бе често критикуван от запалянковците на Юнайтед, но за сметка на това, сега Еванс започна добре кампанията си, заменяйки успешно контузения Рио Фърдинанд.

23-годишният Джони помогна на „червените дяволи" да удържат крупни победи срещу Тотнъм и Арсенал и застави с добрата си игра Крис Смолинг да бъде преместен на десния фланг на отбраната.

Еванс обаче се опасява, че ако в играта му настъпи спад, както това се случи в миналия сезон, това може да му струва раздялата с Юнайтед. Сегашната кампания според защитника е решаваща - не успее ли да запази своето ниво и не се ли превърне в основен играч за отбора, ще му се наложи да си тръгне.

„От трите сезона, когато се завърнах от Съндърланд, миналия бе най-труден. Не успях да набера формата, която исках. Когато сезонът завърши, разбрах, че ми остава още една година. Още един такъв сезон и мениджърът едва ли ще иска да ме вижда повече в отбора", цитира Daily Mail думите на Еванс.

 

127