Бендтнер: Никога повече няма да се върна в Арсенал


Н. Гавазов

Никлас Бендтнер, след като премина под наем в Съндърланд заяви, че никога повече няма да се върне в Арсенал. Както е известно, датският национал в последния ден на трансферния прозорец обезпечи сезона си, подписвайки договор с „черните котки", който ще го остави на „Стейдиъм ъф Лайт" до края на първенството на Висшата лига на Англия.

23-годишният футболист е убеден, че той не е получил достатъчно справедлива възможност за изява от страна на Арсен Венгер, след като попадна в автомобилна катастрофа преди две години. Бендтнер определено се готви за живот без Арсенал, след като няма намерение да се завръща на „Емирейтс" и след изтичане на контракта му със Съндърланд.

„Никога няма да се върна в Арсенал. Никога повече няма да играя за тях. След катастрофата, която претърпях, никога не получих шанс да играя за първия отбор. Това е година и половина без възможност да се докажа. Наистина очаквам с нетърпение да играя за Съндърланд, а след това ще видим. Ще си търся нов клуб, но няма да се върна в Арсенал, това е сигурно", цитира Тhe Sun думите на Бендтнер.

 

125