Фенове на Ливърпул заплашват Мейрелеш


Н. Гавазов

Феновете на Ливърпул посрещнаха с изненада трансфера на полузащитника Раул Мейрелеш в Челси и очевидно разочаровани от този факт, побързаха още снощи да отправят заплахи към португалеца. Както е известно, 28-годишният футболист, след като прекара един сезон на „Анфийлд", премина на „Стамфорд Бридж" в последния час на трансферния прозорец и подписа с лондончани четиригодишен договор.

Въпросният трансфер е една от изненадите на последния ден и въпреки появилите се единични слухове по-рано, че Мейрелеш може да напусне „мърсисайдци", никой не обърна сериозно внимание на това, защото играчът се намираше в Португалия и в следобедните часове на деня заяви в обширно интервю за TSF Nacional, че ще се бори за титлата с Ливърпул.

Късната трансферна драма около португалеца очевидно се е разгоряла в последните часове на вчерашния ден и е апочнала с изненадващо искане от страна на Мейрелеш за трансфер, който в крайна сметка стана факт.

Веднага, след като снощи Челси обяви на официалният си сайт, че клуба си е осигурил подписа на плеймейкъра, в Twitter се появиха първите недоволни коментарии от страна на феновете на „мърсисайдци" : „Неблагодарник!", „Раул ти ни предаде!", „Защо, защо, защо, защо...", „Раул, очаква те „топло" посрещане на „Анфийлд" и т.н. - очевидно, привържениците на Ливърпул не могат да преглътнат факта, че Мейрелеш напусна "червените" по такъв начин.

 

95