Тен Хаг бе информиран, че следващите два мача ще бъдат решаващи


Н. Гавазов

Ръководството на Манчестър Юнайтед няма да отлага уволнението на Ерик Тен Хаг до международната пауза през ноември, ако специалистът не подобри представянето и резултатите си.

Шефовете на Юнайтед се срещнаха повече от седем часа в Лондон миналия вторник, но не бяха направени публични изявления след срещата и Тен Хаг засега запазва поста си.

Въпреки това TEAMtalk твърди, че заплахата от уволнение за Тен Хаг не е отминала и ръководството очаква да види незабавен напредък от обвиненията на Ерик.

Тен Хаг бе информиран, че следващите два мача ще бъдат решаващи за него. Ако "червените дяволи" не се подобрят, клубът ще бъде готов за решителни действия.

Веднага след текущата международна пауза Юнайтед ще играе у дома срещу Брентфорд във Висшата лига, а на 24 октомври ще гостува на Фенербахче на Жозе Моуриньо в Лига Европа.

Източникът също така твърди, че Томас Тухел и Греъм Потър са двамата фаворити за наследници на Тен Хаг. И двамата в момента са без работа, но и двамата са свързвани с назначения в Англия.

584