Сътън: Тен Хаг има вербална диария


Н. Гавазов

Бившият нападател на Блекбърн и Селтик Крис Сътън смята, че мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг е страдал от "словесна диария“ след поражението с 3:0 от Тотнъм.

Въпреки третото поражение за новия сезон на Висшата лига, Тен Хаг се опита да не падне духом след мача. Ерик се оправда с червения картон на Бруно Фернандеш в края на първото полувреме.

"Започнахме много зле. Червеният картон промени всичко, защото резултатът все още бе 1:0, но останахме с десет човека и това усложнява живота. Не мисля, че е червен картон, но решението е взето. Винаги има нов ден и нека си вземем поука – моите играчи имат силен характер и ние ще се възстановим, трябва да си извлечем поука – и то бързо“, заяви Тен Хаг пред BBC.

Тези оправдания ядосаха Сътън, който също бе недоволен от почетната обиколка на играчите на Юнайтед след последния съдийски сигнал на "Олд Трафорд".

"Тен Хаг има вербална диария. Не знам какъв мач е гледал. Този кръг след мача е кръг за губещи.

Дори Карабах се представи по-добре срещу Тотнъм в четвъртък вечерта, отколкото Манчестър Юнайтед. Това е вид представяне, което кара мениджъра да бъде уволнен“, заяви Сътън.

44