Невил: Ман Юнайтед показа кръчмарски футбол
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува играта на "червените дяволи" през първото полувреме на мача срещу Тотнъм.
Неделният мач от Висшата лига на "Олд Трафорд" не вървеше добре за Юнайтед от самото начало, тъй като Тотнъм откри резултата в третата минута.
Впоследствие "червените дяволи" позволиха на съперниците да създадат още куп положения, а малко преди почивката останаха с десетима, след като капитанът им Бруно Фернандеш бе изгонен.
Обсъждайки червения картон на Фернандеш, Невил отбеляза, че никога не е виждал толкова лошо полувреме от отбора на Ерик Тен Хаг.
"Това не е умно. Това не е добре. Той вдигна крака си високо. Не може да се измъкне с това. Мисля, че се подхлъзна. Изглежда зле, защото удари точно под коляното.
Не е толкова лошо, колкото си мислех първоначално, но обобщава представянето на Юнайтед през първото полувреме. Бе абсолютен позор. Вероятно едно от най-лошите полувремена, които съм виждал под ръководството на Тен Хаг, и това говори нещо.
Той (Тен Хаг) не може да повярва на това, което вижда. Аз самият не мога да повярвам на това, което виждам. Ужасно е. Наистина е лошо.
Мисля, че видяхме по-добри отбори в неделната лига тази сутрин, отколкото сме виждали от Юнайтед през това първо полувреме. Това е кръчмарски футбол“, заяви Невил.
- Ван Нистелрой бил разочарован от решението на Аморим
- Гьокереш: Искам да завърша този сезон в Спортинг
- Погба ще тренира с Ман Юнайтед
- Ман Юнайтед може да размени Антони с талант на Фламенго
- Ман Юнайтед и ПСЖ са готови да платят над 100 млн. за Кейн
- Уеб призна за дузпата на Уест Хем срещу Ман Юнайтед
- Станаха ясни първите инструкции на Аморим
- Каземиро се обърна към Ван Нистелрой
ЗА АВТОРА
Николай Стоянов Гавазов е роден на 16 август 1967г. в град Пловдив. Завърша висшето си образование във Велико Търново, специалност история и педагогика, а по-късно учи психология. Започва като журналист по политически теми, работил е за вестник „Нов Живот”, както и за няколко сайта. От 2008 г. се отдава на футбола. [...]