Постекоглу: Победата може да стане повратна точка за нас


Н. Гавазов

Мениджърът на Тотнъм Анже Постекоглу вярва, че победата с 3:0 над Манчестър Юнайтед може да бъде повратна точка за неговия отбор.

Подобно на Юнайтед, Тотнъм направи слаб старт на новия сезон и спечели само седем точки от първите си пет мача във Висшата лига.

Въпреки това "шппорите" постигнаха категорична победа на "Олд Трафорд" предишния ден и Постекоглу се надява, че това е повратна точка, в която резултатите на неговия отбор ще съответстват на представянето.

"Мисля, че се получи страхотен мач. Започнахме добре, отбелязахме страхотен гол и вероятно трябваше да добавим още два или три. Натискът върху противниците нарасна и те бяха изгонени. След това мисля, че имахме страхотен контрол над мача. Просто невероятно усилие от целия екип.

Може ли това да стане повратна точка за нас? Да, определено. Разбира се, това ни помогна, че Дом (Соланке) преодоля кризата си с увереност. Той се завърна във форма и води нашата игра напред много добре заедно с Бренан (Джонсън).

Но мисля, че като цяло играхме много добре преди. Играхме много добре срещу Нюкасъл, играхме добре срещу Арсенал, но просто пропуснахме шансове и имаше малко отчаяние в опитите да създадем следващия шанс.

Имахме редица страхотни положения, които вероятно трябваше да използваме, но бе хубаво, че играчите не се обезсърчиха и останаха концентрирани: "Добре, нека опитаме отново".

Мисля, че можеше да е малко разочароващо и се усъмнихме за секунда. Мисля, че това бе случаят след първите два или три мача, когато пропуснахме много положения. Просто се чувствахме все по-отчаяни с всеки шанс, който пропуснахме", заяви Постекоглу.

42