Коул смята, че дните на Антони в Ман Юнайтед са преброени


Н. Гавазов

Бившият играч на Челси Джо Коул вярва, че дните на Антони в Манчестър Юнайтед са преброени и бразилското крило просто не е подходящо за Висшата лига.

Антони вече е в третия си сезон в Юнайтед след трансфер от Аякс за £86 милиона през лятото на 2022 г., но показва само редки проблясъци на таланта си.

Голът на Антони помогна на Юнайтед да победи Барнзли със 7:0 в Купата на лигата миналата седмица например, но подобни изключения само казват на Коул, че 24-годишният бразилец трябва да напусне.

"Мисля, че проблемът с Антони в Манчестър Юнайтед е, че той е играч, който е идеален за холандската лига.

Не мисля, че той е физически здрав за Висшата лига. Той е талантлив играч със страхотна техника и умения и бе хубаво да го видя да играе добре срещу Барнзли, но не го виждам като титуляр за Юнайтед през този сезон и не мога да си представя как той променя положението си в Манчестър Юнайтед.

Напускането на Антони от клуба е неизбежно и мисля, че Юнайтед ще се отърве от него. Той не е по-възрастен играч - трябва да се изкачи на върха си след няколко години, така че мисля, че е по-подходящ за други лиги", заяви Коул.

22