Онана: Прибираме се разстроени


Н. Гавазов

Вратарят на Манчестър Юнайтед Андре Онана заяви, че е разстроен от резултата от мача срещу Кристъл Палас.

Юнайтед беше много по-близо до победата в съботния сблъсък от Висшата лига на Селхърст Парк, но Палас също имаше своите моменти.

Така например в средата на второто полувреме Онана парира удар от далечна дистанция на Еди Нкетия и веднага се справи с удара от упор на Исмаила Сар. Но разочарованието от резултата 0:0 попречи на радостта на Андре от собственото му постижение.

"Винаги е хубаво да получиш чиста мрежа, но най-важното нещо е да спечелиш, особено когато играеш срещу Манчестър Юнайтед. Не победихме, но дойдохме тук с манталитета да спечелим. Ще се приберем у дома разстроени.

Винаги е хубаво чувството, когато побеждаваш, особено когато имаш страхотни играчи като нас.

Мисля, че бе много важно за нас да спечелим този мач днес и се прибирам натъжен, защото Манчестър Юнайтед трябва да играе добър футбол навсякъде. Трябва да спечелим, трябва да доминираме.

Трябва да създаваме положения и трябва да отбележим. Нашите момчета дадоха всичко от себе си днес, но не вкараха топката в мрежата.

Мисля, че бяхме по-добри от тях. Мисля, че бяхме значително по-добри от тях. Имахме повече положения от тях. Имахме най-добрите положения в мача. Разбира се, те имат много добър отбор, но ние бяхме много по-добри от тях“, заяви Онана.

80