Ван Дайк разкритикува Ливърпул за загубата от Форест


Н. Гавазов

Капитанът на Ливърпул Върджил Ван Дайк разкритикува отбора си след поражението с 0:1 от Нотингам Форест.

Връщайки се след международната пауза, Ливърпул направи първата си грешка за новия сезон във Висшата лига. Червените не успяха да отговорят на единствения гол на Калъм Хъдсън-Одой.

Най-вече Ван Дайк е недоволен от качеството на играта на отбора си. Холандският защитник настоява Ливърпул незабавно да се реабилитира.

"Много е разочароващо – заради резултата, но и заради играта в по-голямата си част. Бързахме твърде много и загубихме твърде много единоборства.

Понякога можеш да загубиш дуел, но трябва да си готов да вземеш отскок, а при отскоците противникът винаги ставаше победител. Те свършиха много добра работа, ние не бяхме достатъчно добри.

Всеки дойде от различни места и играеше различно в съответните си отбори, но мисля, че все пак трябваше да играем по-добре и да се възползваме от шансовете си, дори и да не бяхме в най-добрата си форма.

Това е мачът, от който определено не можем да сме доволни. Очакваме много повече от себе си. Загубата у дома определено е нещо неприемливо и трябва да се подобрим доста бързо", заяви Ван Дайк.

81