Бът призова Ман Юнайтед да подкрепи Тен Хаг


Н. Гавазов

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Ники Бът призова Червените дяволи да запазят вярата си в своя мениджър Ерик Тен Хаг.

Тен Хаг бе под значителен натиск след две поражения в първите си три мача от новия сезон на Висшата лига, включително поражението с 3:0 от Ливърпул на “Олд Трафорд".

Бът обаче се надява, че новодошлият Мануел Угарте и възстановяващите се играчи ще помогнат на Тен Хаг  да подобри представянето и резултатите си.

"Мисля, че международната пауза дойде в добър момент за мениджъра и за отбора. Той може да се съсредоточи върху някои неща на тренировъчното игрище.

Надявам се, че той може да изправи контузените играчи на крака и да опита отново. Предстоят мачове, които могат и трябва да бъдат спечелени, но в Манчестър Юнайтед винаги ще бъдете под напрежение. Ерик Тен Хаг знае това.

Струва ми се, че ако говорим за гръбнака на отбора, съперникът лесно може да мине през нашия център. Купиха нов човек (Мануел Угарте) и се надявам, че той може да запълни тази празнина. Но те имат добри играчи и аз се надявам, че мениджърът ще успее да настрои играта така, както иска, и те ще постигнат резултати.

Никой не казва, че ще спечели лигата тази година. Ако някой казва това, те са просто шегаджии. Имат нужда от време и трябва да се доверят на своя мениджър. Ако не искаха да го направят, щяха да се отърват от него през лятото“, заяви Бът.

49