Невил предполага, че Тен Хаг ще получи време до Коледа


Н. Гавазов

Специалистът от Sky Sports Гари Невил очаква мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг да има време до Коледа да подобри резултатите и представянето на отбора.

Преди ден Юнайтед допусна второ поражение през новия сезон във Висшата лига, като загуби у дома от Ливърпул с 0:3.

Резултатът поднови дебата за бъдещето на Тен Хаг, но Невил вярва, че холандският специалист все още има няколко месеца, за да промени нещата.

"Това ще бъде трудна седмица или нещо повече за Тен Хаг. Той просто трябва да се справи с факта, че напрежението ще расте.

Но мисля, че той ще получи време до Коледа. Не се съмнявам в това. Не се съмнявам, че Инеос, Дан Ашуърт, спокойният главен изпълнителен директор и Сър Дейв Брейлсфорд няма да направят нищо глупаво.

Преди три-четири месеца тези хора взеха решение да го задържат. Ще му дадат още четири-пет месеца. Когато дойде Коледа, може да не са в средата на таблицата, но той ще получи тези няколко месеца. Нямам съмнение за това.

Ливърпул напълно заслужено спечели. Това бе отрезвяващ ден за Ерик Тен Хаг, неговите играчи и новите собственици, които седяха заедно на трибуните, гледаха и се чудеха дали са на прав път. Те ще трябва да си зададат този въпрос след няколко месеца“, заяви Невил.

26