Керъл: Равенството със Съндърланд е като поражение


Н. Гавазов

Нападателят на Ливърпул Анди Керъл заяви, че смята да оправдае доверието на своя мениджър Кени Далглиш. Както е известно, в мач от първия кръг на Висшата лига на Англия, „червените" не успяха да победят Съндърланд на „Анфийлд" въпреки, че поведоха в резултата с гол на Суарес още в 12-та минута. През втората част „черните котки" изравниха играта, а дори на моменти бяха по-добрия отбор и закономерното се случи в 57-та минута когато Ларсон от гостите с прекрасен удар изравни резултата.

„Кени е голям мениджър и силно се усеща неговата подкрепа и доверие. Той винаги ми дава необходимите наставления и по време на тренировките се опитва да помогне на всеки с каквото може. Аз съм длъжен да го слушам и правя това, което той каже. Длъжен съм също така да се възползвам от съветите му, защото зная, че само така бих постигнал добри резултати", сподели Керъл пред клубната телевизия на Ливърпул.

„Равенството със Съндърланд може да приравнено със загуба. Всички момчета, включително и аз сме разочаровани от резултата, но смятаме да си извлечем необходимите поуки от всичко положително, което се случи през първата част, когато играхме наистина много добре. Не зная какво се случи през второто полувреме, но след почивката не успяхме да покажем играта отпреди това и резултата се видя. Трябва ни време, за да свикнем един с друг. Задължително трябва да създаваме опасни моменти, но още по-важно е да ги реализираме. Към това трябва да се стремят всички", допълни нападателят.

 

81