Уулвс продължава преговорите за Рамсдейл


Н. Гавазов

Уулвърхемптън изглежда като най-вероятната дестинация за вратаря на Арсенал Аарън Рамсдейл.

Миналата седмица стана известно, че Уулвърхемптън е отправил оферта за наем на Рамсдейл до края на сезона с опция за закупуване.

Уулвс не могат да си позволят да подпишат директно с Рамсдейл - поради ограниченията на финансовия феърплей Уулвс имат само £20 милиона за харчене това лято, съобщава Daily Mail.

Въпреки финансовите затруднения, Уулвърхемптън продължава да се бори за Рамсдейл, като клубът от "Молиню" в момента изглежда като най-вероятната дестинация за 26-годишния англичанин.

Рамсдейл също беше потърсен от Саутхемптън и Нюкасъл, но първият избра Джъстин Бейло от Фейенорд, докато вторите са фокусирани върху преговорите за Джеймс Трафорд от Бърнли.

Рамсдейл не е доволен от ролята си в Арсенал, където служи като дубльор на Давид Рая, и няма търпение да се премести в клуб, където да играе редовно.

Също така се съобщава, че Уулвърхемптън разглежда Сам Джонстън, който наскоро бе зад Дийн Хендерсън в Кристъл Палас, като алтернатива на Рамсдейл.

Да добавим, че в първите два мача от новия сезон във Висшата лига Уулвърхемптън допусна най-много голове - осем попадения. Това трябва да принуди Вълците да увеличат усилията си за укрепване на последната граница.

29