Слот: Не съм изненадан, че Ливърпул играе добре


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот говори за победите над Ипсуич (2:0) и Брентфорд (2:0) в началото на сезона, а също така сподели мнението си за доброто представяне на тима.

"Това ме прави щастлив. Две добри победи срещу трудни съперници, защото Брентфорд имаше много добра начална игра миналата седмица, но все още имаме много да доказваме през сезона. Мисля, че и Ипсуич, и Брентфорд заслужават нашето уважение за начина, по който играха срещу нас, но не очаквам нито един от тях да завърши в топ 6. Винаги е хубаво да започнеш с две победи и две чисти мрежи.

Доволен ли съм от представянето на отбора? Да, но това е съвсем нормално, защото аз наследих тима и всички играчи останаха. Опитваме се да запазим много неща, някои неща почти същите, но също така се опитваме да коригираме едно или две неща, които смятаме, че можем да подобрим. Ако Юрген [Клоп] бе останал, той щеше да се опита да намери тези едно или две неща, които биха могли да подобрят отбора. За мен не е изненадващо, че този отбор играе по този начин - и това не трябва да е изненада за вас, защото сте ги виждали да играят толкова много пъти през миналия сезон", заяви Слот.

85