Видич: Стартираме ли добре, отново сме шампиони


Н. Гавазов

В интервю за CNN, капитанът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич заяви, че е уверен в отбора воден от Сър Алекс Фъргюсън и допълни, че се надява старта на кампанията да е добър. Сърбинът допълни също така, че ако сезона започне успешно за „червените дяволи", със сигурност той и съотборниците му могат да се надяват на трофеи и успешна защита на титлата.

„Надявам се, че покажем оптимална форма от самото начало на сезона. Календарът не ни е лек и през първите няколко седмици имаме трудни срещи, но ако започнем добре, то може отново да спечелим титлата", заяви Видич.

„Мениджърът ни олицетворява стабилността в клуба. Той построи път, по който да вървят футболистите. Имаме три нови попълнения, но те вече са готови за битки. В останалите отбори проблемите стоят, защото постоянно сменят своите треньори и купуват постоянно нови играчи. Когато строиш един отбор при такива условия, винаги съществуват проблеми", допълва защитникът.

Видич не пропусна да даде своето мнение и относно конкурентите на Юнайтед.

Челси винаги ще бъде до нас. Притежават опит, както и отлични играчи, които играят заедно вече много години. Те също желаят трофеи. Манчестър Сити също бих включил в кандидатите за титла, защото там дойдоха още добри футболисти. Ще бъде интересен сезон и всички очакваме с нетърпение неговото начало", каза още Видич.

 

86