Слот увери, че Ливърпул работи върху трансфери


Н. Гавазов

Мениджърът на Ливърпул Арне Слот увери, че клубът му работи по привличане на нови футболисти.

Новият сезон във Висшата лига започва следващата седмица и Ливърпул остава единственият клуб в дивизията, който не е направил нито едно постоянно подписване това лято.

Според Слот, Ливърпул всъщност не бездейства на трансферния пазар. Новият спортен директор на "червените" Ричард Хюз активно търси подкрепления, докато самият Арне е фокусиран върху подобряването на съществуващите играчи.

"Фокусиран съм върху нашето турне, нашата игра и това, което трябва да подобрим и това, което правим добре. Както казах, летвата тук е наистина висока за нови попълнения, защото имаме толкова много добри играчи.

Така че, първо, не е лесно да се намери играч, който отговаря на тези стандарти. И второ, ще бъде ли той на разположение? След това все още трябва да се договорим с тях, така че намирането на играч, който може да ни помогне, не винаги е лесно, но Ричард работи усилено върху това и нека видим какво ще се случи.

Както казах, когато поех тази работа, моят първи и основен фокус е да работя с отбора и да ги подготвя възможно най-добре за първия мач от Висшата лига и след това, Ричард работи върху тях. Той ме държи в течение, но основният ми фокус е върху отбора тук", цитира talkSPORT думите на Слот.

39