Мартин потвърди, че Саутхемптън преговаря за Карвальо


Н. Гавазов

Мениджърът на Саутхемптън Ръсел Мартин потвърди, че клубът му води преговори с Ливърпул относно крилото Фабио Карвальо.

Вече стана известно, че Ливърпул е отхвърлил офертата на Саутхемптън за £15 милиона за закупуване на Карвальо, който прекара миналия сезон в РБ Лайпциг и Хале под наем.

Очаква се Саутхемптън да се завърне с подобрена оферта, като Ливърпул няма намерение да праща 21-годишния португалец отново под наем.

Мартин не крие, че харесва Карвальо, но Ръсел не знае какви са шансовете на "светците" да привлекат играча.

"Харесваме този играч от доста време. Говорихме през януари, но по една или друга причина не успяхме да сключим сделка. Имахме голям избор на тази позиция. Той отиде в Хъл и беше добър там.

По това време на годината винаги има много слухове. Свързват ни с много играчи. Някои слухове са далеч от истината, а други са много верни. Харесвам го (Карвальо), но съм сигурен, че много други треньори се чувстват по същия начин.

Ще видим. Тази вечер ще се обадя на собствениците и главния изпълнителен директор, защото работата никога не спира в предсезона. Ще обсъдим стратегията за всеки играч, от който се интересуваме.

Мисля, че всички сме съгласни - аз и ръководството - че имаме нужда от подсилване, но все още имаме време. Спокоен съм за това, работим здраво зад кулисите. Обичам групата играчи, с които работя, те дават всичко от себе си. Мисля, че сме добре", заяви Мартин, цитиран от Daily Mirror.

84