Перейра: Напускането на Ман Юнайтед е най-доброто решение в живота ми


Н. Гавазов

Полузащитникът на Фулъм Андрес Перейра нарече напускането на Манчестър Юнайтед "най-доброто решение в живота ми".

Перейра прекара 11 години в системата на Юнайтед, като се премести във Фулъм преди две години за редовни мачове.

Оттогава 28-годишният Перейра се подобри значително и бе повикан в националния отбор на Бразилия, а Андреас не съжалява, че напусна Юнайтед.

"Мисля, че това бе най-доброто решение, което съм правил в живота си. Решението да напусна да живея и да играя тук, да се наслаждавам на футбола си, да се върна в националния отбор със страхотни играчи, да се насладя на играта във Висшата лига. Това е най-доброто решение, което взех.

Когато бях там (Ман Юнайтед), наистина се наслаждавах на времето си в страхотен клуб. Но не съжалявам, че напуснах. Играчите на моята позиция искат да покажат, че заслужават да играят.

С помощта на всички тук имах страхотен сезон. Започнахме сезона, губейки важен играч в лицето на Митрович. Трябваше да намерим начин да изградим играта си без него. Родриго (Мунис) дойде през януари и вкара всички тези голове и направи живота ми по-лесен!

100 процента съм сигурен, че Фулъм са подценени. Може би защото Фулъм винаги е имал своите възходи и падения в миналото. Сега хората са свикнали с различния образ на Фулъм, който Марко (Силва) създаде. Сигурен съм, че ни подценяват. Ако погледнете миналия сезон, ние играхме добър футбол, победихме големи отбори и се състезавахме с тях. Това показва колко далеч сме стигнали", заяви Перейра пред Evening Standard.

 

116