Сагата с Насри е пред своя край?


Н. Гавазов

Арсенал е готов да намали цената на полузащитника си Самир Насри, съобщава новината във вечерния си брой The Mirror. Както е известно, вчера в медийното пространство на Острова се появи информацията, че "артилеристите", които по-рано бяха оценили френският национал на 17 милиона паунда, са променили решението си, увеличавайки с 8 милиона своите претенции.

Тази новина дойде малко преди студен душ да облее кандидатите за подписа на Насри - в случая Манчестър Сити - когато стана ясно, че полузащитникът е включен в заявката за предстоящите мачове на "артилеристите" в Шампионската лига сезон 2011/12, за което FUTBOL TV съобщи снощи.

Според The Mirror, днес ръководството на Арсенал е обсъдило ситуацията и е решило да намали цената на французина на 20 милиона, т.е. сумата, която Манчестър Сити е готов да заплати за играча.

Самият футболист вече договори личните си условия с „гражданите" и ще получава на „Етихад Стейдиъм" 185 000 паунда седмично, което е два пъти повече от това, което вземаше на „Емирейтс". Тази информация, която идва буквално преди минути, може да ускори действията на „гражданите" относно привличането на Насри и в следващите часове сделката, която се превърна в една от трансферните саги на лято 2011 да стане факт.

 

104