Едегор: Арсенал ще стане по-силен


Н. Гавазов

Капитанът на Арсенал Мартин Едегор изрази увереност, че отборът му ще се подобри през следващия сезон.

Арсенал завърши на второ място във Висшата лига през последните два сезона, като и двата пъти завърши зад Манчестър Сити.

Тези неуспехи обаче само стимулират Едегор и неговите съотборници, някои от които вече започнаха подготовка в Марбея в подготовка за новия сезон.

"Знаем, че можем да се подобрим. Знаем, че ще станем по-добри. Това е, върху което работим сега. Бяхме толкова близо миналия сезон, но ще се върнем още по-силни, сигурен съм в това.

Човек научава нещо всеки ден, особено когато си толкова близо. Можете да го почувствате, можете да го вкусите и можете да видите шампионския трофей в последния ден. Това ни дава мотивация да се върнем още по-силни тази година и да спечелим титлата. Това е нашата голяма цел.

Ако сравните миналия сезон с предишния сезон, изглеждахме много по-силни, особено към края на сезона. Мисля, че изглеждахме много по-зрели, по-уверени и имахме наистина добър край на сезона.

Така че правим много добри стъпки. Нуждаем се от още малко, за да спечелим титлата. Сега ще работим върху това, като се уверим, че подобряваме тези малки неща, които могат да ни помогнат да спечелим титлата.

Във футбола всичко опира до малките детайли. Лесно е да посочиш един мач, но трябва да гледаш на сезона като цяло и всичко е до малките детайли. Нямахме постоянството да спечелим шампионата .. Трябва да го заслужим", заяви Едегор за Telegraph.

70