Челси готви трета оферта за Модрич


Н. Гавазов

Очаква се в следващите няколко дни Челси да представи нова, подобрена оферта за Лука Модрич, която ще бъде в размер на 30 милиона паунда, съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, „сините" вече представиха две оферти от по 22 и 27 милиона паунда, които бяха незабавно отхвърлени, но очевидно, че на „Стамфорд Бридж" нямат намерение да се откажат от намерението си да имат в редиците си хърватския национал и планират да подадат трета оферта за Модрич.

Източници от Тотнъм твърдят обаче, че решимостта на президента на клуба Даниел Леви да запази полузащитника продължава да е все така силна и след като той вече обяви, че Модрич не е за продан, най-вероятно няма да се съгласи с предложението на „сините".

Хърватинът, който миналата година подписа нов договор с „шпорите", оставящ го на „Уайт Харт Лейн" до 2016 година, в началото на юли нападна открито своите шефове и ги обвини в неспазване на „джентълменско споразумение", според което е трябвало да му се позволи да премине в по-голям клуб това лято. Сега обаче, Модрич се е примирил със съдбата си и се е съсредоточил изцяло върху тренировките и подготовката си за новия сезон.

 

115