Лоуренсън: Имам чувството, че Салах ще напусне


Н. Гавазов

Легендата на Ливърпул Марк Лоуренсън смята, че "червените" трябва да изпратят нападателя Мохамед Салах в Саудитска Арабия това лято.

Преди година Ливърпул можеше да получи £150 милиона за Салах от саудитците, но "червените" блокираха напускането на техния голмайстор.

Този път Лоуренсън е готов да се задоволи със 100 милиона паунда. Марк смята, че е време 31-годишният египтянин да си тръгне.

"Имам чувството, че Мохамед Салах ще напусне. Просто мисля, че Саудитска Арабия би била логична дестинация за него. Той не бе същият, откакто се върна от Купата на Африка и към края на сезона можехте да видите, че изглеждаше малко негодуващ – той просто не прилича на същия играч.

Мисля, че ако Ливърпул може да получи £100 милиона за него от Саудитската професионална лига, бих го приел предвид обстоятелствата. Салах се представяше абсолютно превъзходно за Ливърпул през годините, но сега изглежда, че има нужда от смяна на клуба и лично аз бих не му пречи в това отношение“, каза Лоуренсън, цитиран от Daily Mirror.

295