Нюкасъл глоби Бартън със 160 000 паунда


Н. Гавазов

28-годишният полузащитник на Нюкасъл Джоу Бартън потвърди, че ръководството на клуба му е забранило да тренира с останалата част на отбора и е принуден самостоятелно да провежда индивидуални занимания на резервното игрище на „свраките". Както е известно, в понеделник Нюкасъл съобщи на Бартън, който по-рано подложи на критика трансферната политика на клуба, че той може да напусне „Сейнт Джеймсис Парк" с правата на свободен трансфер.

По-рано през деня Бартън съобщи на страницата си в Twitter, че „отива на тренировка" и след известно време неговите читатели дочакаха нов съобщение: „заставиха ме да тренирам сам, което очаквах....".

След няколко часа Бартън отново се върна в социалната мрежа и откри нова страница в развихрилия се пред очите на феновете сериал, съобщавайки, че също така е глобен със сума, която е еквивалент на неговата двуседмична заплата (160 000 паунда).

„Ха-ха, това е неизбежно, току що бях глобен с двуседмичната си заплата. Мисля, че няма нужда да казвам, че аз незабавно ще подам апелация", написа Бартън.

 

163