Уилшър с контузия, може да пропусне мача на Англия срещу Холандия


Н. Гавазов

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър изглежда, че ще пропусне приятелската среща между Англия и Холандия, съобщава Sky Sports. Както е известно, футболистът игра само седем минути във вчерашния двубой на „артилеристите" срещу Ню Йорк Ред Булс, след което получи контузия в глезена и бе сменен от мениджъра Арсен Венгер. Французинът сподели след мача, че ако Уилшър не е готов да се изправи срещу Бенфика през идната събота, то тогава той няма да играе и за Англия в контролата срещу Холандия.

"Информираха ме, че травмата на Джак не е толкова сериозна и той може да играе следващата седмица. Ако обаче не се възстанови, тогава няма да играе срещу Бенфика и срещу националния отбор на Холандия. Аз лично се надявам момчето да се излекува много по-бързо от очакваното и да мога да разчитам отново на него", добави френският мениджър на Арсенал.

Загубата на Уилшър ще бъде поредният удар за селекционера на Англия Фабио Капело, който със сигурност няма да може да разчита на контузените Стивън Джерард и Тео Уолкът за мача на „Уембли".

 

86