Нюкасъл очаква предложения от Арсенал и Ливърпул за Енрике


Н. Гавазов

Нюкасъл е готов да се раздели със своя ляв бек Хосе Енрике и очаква предложения от Арсенал и Ливърпул, които по-рано афишираха своя интерес към испанския защитник, съобщава новината Daily Mail. Според изданието, ръководството на „свраките" буквално е изпаднало в шок от вчерашните нападки на играча към своите шефове, за това, че никой от тях не мисли за отбора, а също така и за липсата на амбиции в клуба от „Сейнт Джеймсис Парк".

Както е известно, по-рано Нюкасъл се опитаха да направят Енрике един от най-добре заплатените футболисти на отбора, предлагайки му 50 000 паунда възнаграждение на седмица, но защитника отхвърли офертата и изрази желанието си да напусне клуба.

Според източници на Daily Mail, 10 милиона паунда е сумата, която Нюкасъл желае да получи за своя футболист и от ръководството се надяват в следващите десет дни да получат достойни предложения от страна на Арсенал и Ливърпул.

Арсенал се раздели с левия си бек Гаел Клиши, който премина в Сити през това лято, докато Ливърпул се провали в опита си да привлече френския защитник, като по този начин и двата отбора се намират в търсене на футболист за този пост.

 

158