Евра отново призова Насри да дойде в Юнайтед


Н. Гавазов

Защитникът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра отново призова звездата на Арсенал Самир Насри да се присъедини към него на „Олд Трафорд" и призна, че ще се радва да види своя съотборник на „Олд Трафорд", съобщава новината авторитетният сайт за футболни новини Goal.com. Както е известно, Насри отказа да продължи договора си с „артилеристите", който изтича през следващото лято и изяви желание да напусне „Емирейтс".

Засега все още не е напълно ясна ситуацията около френският национал и дали Арсенал ще се раздели с него, но според спекулациите в пресата, но Манчестър Юнайтед и Сити са най-вероятните дестинации за 24-годишния играч.

„Аз съм разговарял много пъти с него по време на отпуската и му казах, колко е страхотно да бъде в отбор като Юнайтед, където трофеите са му гарантирани. Това ще го превърне в един от най-добрите играчи в света. Спомням си, че малко на шега му казах, че сега може да е принц, но ако желае да бъде крал, то трябва да се присъедини към нас. Това е реалността - иска ли трофеи, ще трябва да дойде тук. За пет години спечелих 12 титли и в нито един друг отбор нямаше да го направя това", цитира Goal.com. думите на Евра.

 

213