Сър Алекс: Изключено е Насри да дойде в Юнайтед


Н. Гавазов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън категорично изключи възможността полузащитника на Арсенал Самир да бъде привлечен на „Олд Трафорд". Както е известно според спекулациите в пресата, френският национал е силно свързван с напускане на „Емирейтс" и преминаване в градския съперник на 19-кратните шампиони - Манчестър Сити.

„Насри не. Аз не мисля, че той ще дойде в Манчестър. Това е всичко, което мога да ви кажа. Предполагам, че вече се е съгласил да играе в друг клуб. Венгер се опитва да го задържи, но това е негово решение. Той е мениджърът. Ако настоява за това си решение, ще бъде много храбро от негова страна. Не зная също така, дали директорите на Арсенал ще бъдат доволни. Съществува и възможността да остане в клуба си", заяви Сър Алекс на пресконференция, преди отлитането на отбора за Бостън.

Шотландският специалист отговори и на спекулациите, че се интересува от Насри, за да замести Пол Скоулс, който се пенсионира след края на сезона.

„Как може да бъде заместен някой като Пол Скоулс? Това е много трудно да стане. Ако трябва да избирате най-добрите полузащитници в света, той ще бъде заедно с Шави и Иниеста. По мое виждане, Пол е един от четиримата най-добри полузащитника в света. Как е възможно да го заменим? Може би в следващите няколко седмици ще ни помогнат да направим това. Възможно е някой да се прояви от младежкия отбор или да се появи друг енергичен, млад футболист, ще видим това", допълва мениджърът на шампионите.

 

91